Bestel en advies service

marie jo yacht blue 2Het is mogelijk om artikelen op te sturen. Passen is voor een goed passende bh echter wel aan te raden.

Voor een herhalingsaankoop van een recent gepaste en gekochte bh hoef je niet noodzakelijk naar de winkel te komen.

Gaat het niet om een herhalingsaankoop en woon je ver weg? Onze adviseuses willen je het professionele maatadvies ook telefonisch geven.

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u een advies geven door uw wensen voor een bh samen te bespreken.

Weet je welk artikel je wilt hebben? Via email of telefoon kan je een bestelling plaatsen, wat wij nodig hebben is de naam van het merk en de maat en de kleur van het artikel. Verder hebben wij je naam en adres gegevens nodig en je telefoonnummer.

Eventuele vragen kan je ook via email stellen.
Wil je graag een adviseuse spreken voor een telefonisch advies? Bel ons dan tijdens winkeltijden of laat een boodschap achter op ons antwoordapparaat of stuur een email.

Wij nemen graag contact met je op.

Bestellen via email of telefoon :

Tel: 071-5140728
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestellen per formulier :

Klik hier om naar het formulier te gaan

De prijs van de artikelen die je besteld en de portokosten worden vooraf aan je doorgegeven, ook de te verwachten levertijd wordt aan je doorgegeven. Je maakt het bedrag over op onze bankrekening, na ontvangst van de betaling verzenden wij je bestelling. Als de bestelling niet door de brievenbus kan brengen wij je hiervan vooraf op de hoogte.Je kunt dan aangeven waar je het pakje wilt ontvangen thuis op of je werk of een ander adres waar meestal iemand aanwezig is. Indien je al eenzelfde artikel hebtt is de kans dat het artikel niet goed is erg klein, mocht je toch willen retourneren dan gelden de volgende regels.

Retourneren

Het omruilen of retourneren van geleverde artikelen is alleen toegestaan:

  • Bij fabricagefouten
  • Wanneer een artikel niet conform de bestelling wordt geleverd
  • Wanneer lingerie niet in de juiste maat geleverd is

Omruilen of retourneren van artikelen moet binnen 7 (zeven) werkdagen, met de eventuele verpakking nog in tact en het artikel geen waarneembare sporen van gebruik vertoont. Uit hygienisch oogpunt verzoeken wij u tijdens het passen van strings en slips uw eigen slip of string aan te houden.

Language selection

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.