Routebeschrijving en openingstijden

Lady Service is makkelijk te bereiken.

U vindt ons aan de Doezastraat op nummer 19, heeft u problemen met het bedienen van de parkeermeter? Kom in dat geval een medewerker van Lady Service halen die u zal helpen met de parkeermeter bediening. ook kunt u nu parkeren in de nieuwe parkeergarage onder de Garenmarkt, slechts 5 minuten lopen van de Doezastraat.

Openingstijden

  • maandag 13.00 - 18.00 uur
  • dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 18.00 uur
  • zaterdag 9.00 - 17.00 uur
  • maandag 3 oktober 2022 zijn wij gesloten

telefoon 071-5140728   email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Airconditioning is aanwezig

 

Lopend vanaf het station

Vanaf het station loopt u over de Stationsweg naar de Steenstraat via het Kort Rapenburg naar het Rapenburg, u volgt deze gracht tot aan het van der Werf park. Aan uw rechterhand bevindt zich de Doezastraat. 
De wandeling kost u ongeveer 10 a 15 minuten. U kunt ook op het station een bus nemen naar de Korevaarstraat, veel bussen rijden hier naar toe. Vanaf de Korevaarstraat loopt u langs de Garenmarkt richting Raamsteeg. Deze straat loopt uit in de Doezastraat. De wandeling kost u ongeveer 5 minuten.

Vanaf de A44

U neemt afrit 8 Leiden, rechtsaf vanuit de richting Den Haag, linksaf vanuit de richting Amsterdam, de Plesmanlaan op, deze rijdt u uit, aan het einde onder de spoorweg rechts aanhouden, de Morssingel op, met de weg mee naar rechts rijden de Morsweg op, bij de spoorweg naar links, bij de stoplichten naar links, de spoorweg weer over, bij de Witte singel naar rechts. U rijdt de singel helemaal af tot aan de kruising Doezastraat/Herenstraat. U gaat linksaf de Doezastraat in.

Vanaf de A4

U neemt afrit Leiden/Voorschoten/Zoeterwoude dorp, u slaat linksaf richting Leiden, na 1.4 km slaat u rechtsaf bij de stoplichten na de brug. U komt op de Lammenschansweg, deze rijdt u helemaal uit, tot aan de singel, deze steekt u over en slaat gelijk af naar links de Jan van Houtkade op. Hier kunt u eventueel aan de linkerkant parkeren. U kunt ook parkeren in de Doezastraat deze bevindt zich aan het einde van De Jan van Houtkade.

Vanaf Alphen a/d Rijn

U neemt de N11 richting Leiden, u komt Leiden binnen over de Hoge Rijndijk u blijft rechtdoor rijden en komt op het Levendaal, bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Rechts van u bevindt zich de Hoogvliet supermarkt. U steekt over naar parkeerterein de Garenmarkt recht tegenover u. U rijdt hier links langs, langs de Aldi markt, u blijft rechtdoor rijden door de Raamsteeg aan het einde van deze straat bevindt zich de Doezastraat.

Parkeren

Meestal is er wel parkeergelegenheid in de Doezastraat, er is veel roulatie, u dient wel een bonnetje uit de parkeermeter te halen. Is er geen plaats dan kunt u parkeren op de Jan van Houtkade of rond de Herenstraat en Witte singel of in de Hoogvliet parkeergarage. Een andere mogelijkheid is te parkeren op het parkeer terrein op de Haagweg (klik op Haagweg) van hier uit rijden gratis pendelbusjes die ook stoppen in de Doezastraat. Vanaf 21 februari 2020 kunt u okk vlakbij parkeren in de nieuwe parkeergarage onder de Garenmarkt.Van de Garenmarkt loopt u richting Raamsteeg. Deze straat komt uit in de Doezastraat. De wandeling kost u ongeveer 5 minuten.

Locatie

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.