Maak een afspraak voor

  • het aanmeten van een borstprothese
  • het aanmeten van bh’s of badmode
  • het aanmeten van een borstprothese en/of bh’s bij u thuis op afspraak

Wij helpen u graag en zien er naar uit u van dienst te zijn. 

U kunt ons bellen om een afspraak te maken 071-5140728

Wij laten u weer vrouw zijn

Heeft u een borstoperatie gehad? Wilt u, uw vrouwelijke symmetrie herstellen? Wij helpen u verder om u vrouw te blijven voelen. Bij Lady Service staan uw wensen centraal, iedere vrouw is anders. Het is ons vak vrouwen te helpen de juiste borstprothese en lingerie te vinden. Dit doen wij graag in een ongedwongen niet medische sfeer. Lady Service is de gecertificeerde SEMH erkende lingerie speciaalzaak in borstprothesen, lingerie en badmode in de regio Leiden. Wij zijn erkend leverancier voor alle grote verzekeringen. Lady Service heeft een team van vier ervaren adviseuses die allen zijn opgeleid tot mamma care specialisten. Daarnaast hebben zij veel kennis over de juiste pasvorm van lingerie en badmode. Borstkanker komt voor bij 1 op de 9 vrouwen. Na de diagnose volgt een periode van medische behandelingen. Veel vrouwen moeten een borstoperatie ondergaan. Een moeilijke emotionele tijd, met regelmatig bezoek aan het ziekenhuis.
“Het verlies of een operatie aan een borst is een ingrijpende verandering in het leven van een vrouw, er is onzekerheid over de mogelijkheid het vrouwelijk silhouet en het zelfbeeld te herstellen. De adviseuses van Lady Service staan je graag met raad en daad bij in deze moeilijke periode. Als vrouw ben je gewend lingerie en kleding te dragen die bij je past. De adviseuses van Lady Service willen jou helpen passende lingerie te vinden die geschikt is voor het dragen van een borstprothese maar ook naar de smaak van de vrouw is. Iedere vrouw is tenslotte anders.”

SEMH

Lady Service is een SEMH erkend bedrijf. De SEMH is een onafhankelijke organisatie. Elk jaar toetst de SEMH de erkende bedrijven die borstprothesen en lingerie aanmeten of zij aan de door hen opgestelde eisen voldoen. Deze eisen worden in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars opgesteld.

De SEMH erkenning is in het leven geroepen om de lingerie speciaalzaken en medische hulpmiddelen bedrijven die op een hoog kwaliteitsniveau werken te onderscheiden. Alle aangesloten bedrijven worden jaarlijks getoetst op kwaliteit. Deze kwaliteit komt tot uiting in verschillende aspecten zoals de deskundigheid van de medewerkers die allen opgeleid zijn voor dit vak. In de inrichting van de paskamer waarbij privacy gewaarborgd is. In het assortiment wat u wordt aangeboden, de verschillende modellen borstprothesen, lingerie en badmode voor het dragen van een borstprothese. Deze bedrijven bieden u een totaalpakket voor alles wat op borstprothese gebied mogelijk is.

Is er iets mis gegaan?

Er is iets mis gegaan

Mocht u niet tevreden zijn over onze service en kwaliteit kun u een klacht indienen, Lady Service is aangesloten bij de NVMCZ, Nederlandse Vereniniging Mamma Care Zorg , via deze vereniging zijn wij aangesloten bij de onafhankelijke klachtencommissie van erisietsmisgegaan.nl

Onze service

Borstprothesen, bh´'s en badmode voor prothese draagsters

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het aanmeten van borstprothesen. Lady Service heeft een ruime paskamer die afgezonderd is van het verkoopgedeelte van de winkel. Dit waarborgt privacy voor onze klanten. 

De inrichting van de paskamer is warm en informeel in tegenstelling tot medische paskamers. Klanten die een borstprothese komen passen raden wij aan een afspraak te maken, wij nemen graag de tijd voor u. De paskamer is ruim genoeg om uw partner of een vriendin mee te nemen. Er is iedere dag tenminste één medewerker aanwezig die vakkennis heeft voor het aanmeten van borstprothesen.

Lady Service heeft een groot assortiment borstprothesen. Veelal kunt u de prothese direct mee naar huis nemen. Hoesjes/Pockets naaien wij direct in uw bh.Wij bieden u een ruime keuze in bh´s en badmode die geschikt is voor het dragen van een prothese.

U bent gewend bepaalde lingerie en kleding te dragen. De medewerksters van Lady Service proberen u te helpen lingerie te vinden die bij u past en geschikt is voor het dragen van een borstprothese. Indien mogelijk maken wij reguliere bh´s, badpakken en bikini´s geschikt voor het dragen van een borstprothese. Met deze mogelijkheid vergroten wij de keuze voor u.

Amoena Zelfdragende contact prothese

Breastprotheses

Borstprothesen zijn er in diverse maten en modellen. Ze hebben allemaal een siliconen vulling. Dit zorgt voor een natuurlijk zacht gevoel.

Borstkanker maand

BH's

Lady Service heeft ruime keuze in bh's met een pocket (ook wel hoesje genaamd of cupafsluiter). Veel dames vinden het prettig, de borstprothese, in een pocket in de bh te dragen.

Swimwear

Lady Service heeft in de aparte paskamer een ruime collectie badpakken, tankini's en bikini's. Deze badpakken zijn speciaal ontworpen voor borstprothese draagsters.

Wilt u bij ons langskomen?

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van borstprothesen kunt u een goed persoonlijk advies verwachten. Iedere dag zijn er adviseuses aanwezig die prothesen kunnen aanmeten. Klanten die een borstprothese willen laten aanmeten kunnen het beste een afspraak maken zodat wij voldoende tijd voor u kunnen nemen. 

Wilt u alleen komen voor informatie? Dat is prima, graag ook even bellen voor een afspraak, wij houden bij een afspraak de paskamer voor u vrij. U hoeft alleen te melden dat u een afspraak heeft als u in de winkel komt, wij weten in dat geval waar u voor komt.

Na het aanmeten kunt u de prothese en bijpassende lingerie meestal direct meenemen tenzij u een speciaal model behoeft. De bh’s waar een hoesje ingenaaid moet worden kunt u ook direct meenemen, wij naaien het ter plekke voor u in de bh.

Het is mogelijk bij ons in de straat te parkeren. Een routebeschrijving vindt u ook op deze website onder het kopje contact of klik op routebeschrijving in deze zin.

De mammacare adviseuses helpen u graag.

Huisbezoek

bent u niet in staat naar onze winkel te komen door lichamelijke beperkingen? Wij bieden u de mogelijkheid een afspraak te maken voor een huisbezoek. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afstand die wij moeten afleggen.

U kunt met ons telefonisch een afspraak maken ons telefoonnummer is 071-5140728.
Of stuur ons een mailbericht wij nemen dan contact met u op. alakeman@ladyservice.com

Hoe gaat u te werk

U belt ons voor een afspraak voor het aanmeten van een borstprothese, vragen kunt u tijdens dit gesprek ook bij ons kwijt. U kunt bij binnenkomst bij ons in de winkel doorgeven dat u een afspraak heeft wij weten op dat moment waar u voor komt. U kunt gerust uw partner of een vriendin meenemen, er is ruimte genoeg in de aparte paskamer achter de winkel. Aan de hand van een goed passende bh kunnen wij voor u de juiste borstprothese vinden. U kunt eventueel bh’s en/of badkleding van uzelf meenemen als u wilt dat wij kijken of deze nog geschikt zijn voor het dragen van een borstprothese. Aanpassingen aan de bh’s worden direct door ons in orde gebracht daar kunt u op wachten. Meestal kunt u de borstprothese direct meenemen. U kunt alle vragen die u heeft op het gebied van borstprothesen bij ons kwijt. Wij nemen de tijd voor u. U heeft 2 weken om de prothese uit te proberen aan het einde van de twee weken kunt u eventueel nog ruilen.

Voor een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 071-5140728

Openingstijden: maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, koopavond op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Het declareren van de borstprothese bij uw verzekering

Lady Service declareert voor u de borstprothese bij uw verzekering, indien de borstprothese in uw eigen bijdrage valt wordt het bedrag geheel of gedeeltelijk bij u door uw verzekering in rekening gebracht. Deze bijdrage is ook afhankelijk van de hoogte van uw eigen risico en welk deel u hiervan in het lopende jaar al gedeclareerd heeft. 

Er is verschil tussen de verschillende verzekeringen voor de vergoedingstermijn van een borstprothese, de termijn varieert van 1 jaar tot 2 jaar. Het komt regelmatig voor dat een vrouw door gewichtsverandering een ander maat borstprothese nodig heeft. Bij maatverandering van uw eigen borst is het mogelijk voor de vastgestelde vervangingstermijn een nieuwe borstprothese vergoed te krijgen. De medewerksters van Lady Service bepalen namens de verzekering of uw maat inderdaad veranderd is. De nieuwe borstprothese moet in andere gevallen dan maatverandering eerst door Lady Service bij de verzekeringen aangevraagd worden. Na toestemming van de verzekeraar kunt u de borstprothese komen ophalen.

Aangezien de verschillende verzekeringen verschillende regels aanhouden en deze regels regelmatig veranderen, adviseren wij u, uw polisvoorwaarden nog even na te kijken of contact op te nemen met uw verzekering. U kunt dan vragen welk bedrag er precies aan u vergoed wordt en wanneer u een nieuwe vervangende borstprothese op kosten van uw verzekering kunt aanschaffen. Indien uw eigen bijdrage nog niet volledig is gebruikt is, valt het aanschaf bedrag van een borstprothese in de eigen bijdrage, u ontvangt in dat geval achteraf een rekening van uw zorgverzekeraar.

De verzekeringsmaatschappij Zorg en Zekerheid heeft voor haar verzekerden een jaarlijkse bijdrage mogelijkheid voor aangepaste bh’s en/of badkleding, de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polis en valt niet in de landelijke eigen bijdrage. Zwemprothesen moeten wij bij Zorg en Zekerheid eerst voor vergoeding aanvragen met een medische verklaring waarom u moet zwemmen. De meeste verzekeringen vergoeden zwemprothesen niet. Wij adviseren u bij uw verzekering te informeren of u recht heeft op bh, badpak of zwemprothese vergoeding. Natuurlijk kunt u altijd buiten de verzekering borstprothesen en aanverwante produkten aanschaffen.

Lotgenoten contact en informatie over borstkanker

Borstkanker Vereniging Nederland

Voor lotgenoten contact kunt u terecht bij de Borstkanker Vereniging Nederland. Zij zijn er om met u te praten en om u voor te lichten.

De Amazones

Voor jonge vrouwen met borstkanker is er de website hier vindt u allerlei nuttige informatie.Pink Ribbon

Van Pink Ribbon heeft u vast al eens gehoord deze stichting zamelt op allerlei manieren geld in dit geld komt ten goede aan allerlei initiatieven op het gebied van borstkanker. De hele maand oktober staat ieder jaar in het teken van borstkanker en pink ribbon.

Network map fot breastcancer health services

Hier vindt u een overzichtkaart van zorgverleners betreffende borstkanker in de regio Leiden (2023)

Copyright en contactpersonen Netwerkkaart Borstkanker zorgverleners
regio Leiden:
Adelheid Lakeman (Lady Service), Jacqueline Eenens (Up en Up Coaching)