Anita DynamiX star

Anita is een duits lingerie en badmode merk met onder andere veel expertise in het maken van sport bh’s. Er zijn verschillende modellen bij ons verkrijgbaar, wij hebben voor iedere sport de juiste bh in huis. Op de foto ziet u model DynamiX star, met zeer moderne sluiting, de bh is makkelijk voor op de schouder los te maken en dus makkelijk aan en uit te trekken. De bh heeft een “zogenaamde racer back” die de schouders vrij laat en afzakken van de bandjes onmogelijk maakt. De bh is uitgevoerd in speciaal ontwikkelde en geteste stof die transpiratie naar buiten brengt. De bh wordt dus niet nat, dit voorkomt schrijnen en smetten op de huid. De Anita sport bh’s zijn uitgevoerd in moderne kleuren, maar ook verkrijgbaar in wit, huidkleur of zwart.

U kunt natuurlijk rekenen op ons professionele maat- en modeladvies bij het aanmeten van een sport bh.

t/m 31 januari 2017 kunt u bij aankoop van een Anita sport bh de bijpassende sport short met 50% aanschaffen zolang de voorraad strekt

Anita Active sport bh

Language selection

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie OK