Lady Service heeft ruime keuze in bh’s met een pocket (ook wel hoesje genaamd of cupafsluiter). Veel dames vinden het prettig, de borstprothese, in een pocket in de bh te dragen. De pocket zorgt ervoor dat de prothese goed in de bh blijft zitten. Een ander voordeel is dat de prothese niet direct op de huid zit. 

Wij hebben een ruim assortiment bh’s met pocket van de merken Anita, Amoena, Susa en ABC in huis. Om de keuze in bh’s verder voor u te vergroten maakt Lady Service ook reguliere bh´s geschikt voor een borstprothese. Wij naaien hoesjes/pockets in de bh waar de borstprothese in gedaan kan worden. Deze mogelijkheid biedt u ook de mogelijkheid voordeliger uit te zijn. De keuze van de bh hangt af van uw wensen. Wij geven aanwijzingen en advies waar u bij uw keuze rekening mee moet houden. Niet alle reguliere bh´s zijn geschikt voor borstprothesen.

De pocket of hoesje kost 9.95 Euro. Het innaaien is gratis, indien u de bh bij Lady Service heeft gekocht, en wij naaien het hoesje direct in uw bh zodat u de bh gelijk mee kunt nemen.

Hieronder ziet u enige vooorbeelden van borstprothese bh’s 

Borstkanker maand
Megami borstprothese bh met ingenaaide pockets
Megami borstprothese bh met ingenaaide pockets
Megami borstprothese bh met ingenaaide pocket
Megami borstprothese bh met ingenaaide pocket

Post operatieve bh’s

Na een reconstructie van een borst is het belangrijk een goed ondersteunende en comfortabele bh te dragen. Speciaal voor de weken na een operatie heeft Lady Service speciale bh’s met voorsluiting voor u in huis. Sommige vrouwen krijgen na een borst operatie last van lymfe oedeem ook hier heeft Lady Service speciale bh’s voor. Overleg met uw mamma care verpleegkundige of lymfe therapeut welke bh voor u geschikt zou zijn. Wij kunnen de juiste maat bepalen en de bh aan u leveren.

amoena-eva-post-operatief
amoena eva post-operatief