Lady Service is gespecialiseerd in alle cup- en omvangmaten. Zowel vrouwen met een kleine buste als met een grote buste kunnen bij ons de juiste bh vinden. Het assortiment loopt van omvang 60 t/m 120 cm. De cupmaten zijn er in EU AA- t/m N-cup.

Heb jij altijd moeite om jouw maat bh te vinden? De lingerie adviseuses van Lady Service helpen jou om de juiste bh te vinden. Veel merken hebben een beperkt maat bereik, ook onze merken gaan niet allemaal in hele kleine of hele grote omvangmaten. Wij hebben wel genoeg kennis van het assortiment, van vele leveranciers, om voor jou te onderzoeken wat er mogelijk is. Voor specifieke wensen kunnen wij vaak een artikel bestellen als het niet in huis is.

Bel of mail ons als je een specifieke wens hebt en wilt weten of een bepaalde maat of model voor jou op voorraad of verkrijgbaar is. 071-5140728 of alakeman@ladyservice.com

Assortiment

Door onze grote assortiment kennis vinden wij meestal voor iedere klant de juiste bh. Je krijgt een vakkundig en persoonlijk advies. We hebben modieuze maar ook functionele lingerie.

Bij functionele lingerie staat de functie, de naam zegt het al, op de eerste plaats. Bh´s die veel steun geven, bh´s met brede banden, bh´s met een voorsluiting, bruidslingerie, bh´s zonder beugel voor wie een beugel niet prettig vindt, noem maar op, de adviseuses van Lady Service zoeken de juiste bh voor jou.

Bij modieuze lingerie is de visuele uitstraling net zo belangrijk als de functionaliteit van de bh, voor wie een modieuze bh wil met een uitstekende pasvorm en een goede steun voor de buste.